Loading...

Automatisert datautvinning

Automatisert datautvinning som gir deg mer ut av gamle dokumenter

Data er næringsstoffet som driver bedrifter verden over. Denne dataen, som representerer bedriftens oppsamlede kunnskap er ekstremt verdifull. Men mens mengden data fortsetter å øke blir organisering av informasjonen en stor utfordring.

I denne skalaen er manuelt søk upraktisk og tidkrevende, og med mye av dataen selskaper produserer oppbevart i ustrukturerte dokumenter spredt over flere formater, og ikke-maskin lesbare.

Resultater er at verdifull informasjon blir tapt i urørte data siloer, og investeringen av tid og penger som gikk med på å lage det er bortkastet.

Orden fra kaos

Hos Ovitas mener vi at å lagre data i ustrukturerte dokumenter som Word filer, PDFer og scannede filer er en tapt mulighet som sterkt reduserer brukbarheten av informasjonen oppbevart i dem.

Ved å konvertere disse dokumentene til fult maskin-lesbare, semantisk tagget data får du dokumentenes fulle potensiale, som gjør informasjonen dine ansatte har jobbet så hardt for å samle kan fortsette å gjøre jobben sin.

Vår data utvinnings løsning automatisk klassifiserer dine ustrukturerte dokumenter, utvinner og semantisk tagger nyttig informasjon så den kan bli søkt etter, filtrert, slått sammen, og brukt på nytt i fremtiden sånn det passer deg.

Hvorfor Ovitas?

Å utvinne verdifull informasjon fra ustrukturerte dokumenter er utfordrende, og tar mye kunnskap og erfaring. Det er ingen one-size-fits-all løsning som vil virke for hver bedrift, og vår tilnærming kommer det an på hva slags dokumenter du har, hvilke formater de er lagret i, hvordan de er skrevet og av hvem.

Hvis du velger å jobbe med oss passer vi på at vi er nesten like kjent med dine input-dokumenter som du er, før vi designer en utvinningsprosess som er skreddersydd spesifikt til dine behov.

Om du ser etter å utvinne gammel data på en en-gangs basis eller trenger en long-term løsning som vil automatisk strukturere nytt innhold mens det blir lager, kan vi hjelpe.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale